A fost depus la Parlament Raportul de activitate al Radio România pe 2023

Foto: Alexandru Dolea

Radio România rămâne un factor de echilibru, credibil, furnizor de informații bazate pe fapte reale și de proiecte culturale de înaltă ținută, postul național de radio reafirmându-și în 2023 vocația de pilon vital al democrației.

Susținător de prim rang al fenomenului cultural și educațional autohton, serviciul public de radio a omagiat personalitățile prezentului în cadrul unui eveniment de ținută, „Gala Radio România 95, gala performaței”.

Raportul de activitate al SRR pe anul 2023 are o grafică specială, inspirată din colecția de NFT-uri „Voice is Essential”, lansată de Radio România cu acest prilej aniversar.

Desenată de Sabina Spatariu, colecţia aduce în prim-plan impactul semnificativ pe care vocea umană, ca simbol al spiritului, l-a avut în societatea noastră.

„Viitor competitiv, complex, dar și plin de oportunități”

Este o ocazie importantă pentru noi, la Radio România, să vă arătăm ce am realizat și prin ce provocări am trecut. 2023 a fost special, marcând 95 de ani de când Radio România este alături de voi.

Foto: Alexandru Dolea

Îmi doresc ca fiecare persoană implicată în realizarea raportului, dar și fiecare persoană care ajunge să citească raportul să facă următorul exercițiu de empatie: să se pună în locul audiențelor pe care le servim și care ne așteaptă de fiecare dată.

Acestea au nevoie de calitate și de implicare, de spirit critic și de parteneri bine-echipați și capabili să le ofere sprijinul necesar pentru a înțelege și a trăi într-un viitor competitiv, complex, dar și plin de oportunități.

Am privit dintotdeauna Radio România din acest unghi și sper ca în 2024 să depășim rezultatele din 2023, cu un spirit continuu agil„, spune Răzvan Ioan Dincă, președintele director general al Radio România.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.