Actorul Vladimir Găitan va fi înmormântat pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu, sâmbătă

Fiica actorului, Gloria Găitan a trimis un mesaj emoționant pe pagina de Facebook a Teatrului de Comedie, anunțând totodată detaliile despre ceremonia de inmormântare.

”Pentru cei ce doresc să își ia la revedere de la tata, trupul său va fi depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, km 0, începând de joi, 12 noiembrie, orele 13.00. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 14 noiembrie, orele 12.00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, km 0. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Bellu, sâmbăta, 14 noiembrie, orele 14.00 pe Aleea Artiștilor”.

”Tata s-a stins din viață acasă, alături de familie, așa cum a fost și ultima sa dorință. Mulțumim celor ce ne sunt și ne-au fost alături cu gânduri bune, și avem rugămintea să înțelegeți durerea adâncă ce ne copleșește în aceste clipe. Le suntem extrem de recunoscători medicilor, asistenților și farmaciștilor care l-au îngrijit și au fost alături în cele mai grele clipe”.

Teatrul de Comedie a programat in această seară, la ora 19.00, pe canalul  de youtube (https://www.youtube.com/user/comediechannel) un spectacol memorabil cu Vladimir Găitan și Gloria Găitan , ” Soare pentru doi” de Pierre Sauvil, regia Alice Barb. Spectacolul va putea fi accesat timp de 24 de ore.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.