VIDEO: Comunicarea – cheia spre succes

În această ediție am vorbit despre Asociația PRIME România, care face minuni în domeniul educației și dezvoltării personale. Este primul ONG studențesc dedicat comunicării – cu o mulțime de proiecte interesante. Alături de noi i-am avut pe Marian Gorocilă, președintele asociației, și pe Eduard Radu, communication manager.

„Cu siguranță nu este doar muncă, este și distracție în același timp”, menționează invitatul nostru Eduard, „de-a lungul anului se țin tot felul de petreceri interne pentru a crea o conexiune mult mai puternică între membrii asociației și voluntari”.

Pe 27 octombrie, urmează o petrecere în colaborare cu midnights concept, unde sunt invitați toți studenții curioși de experiențe noi.

Un lucru foarte interesant este faptul că în această asociație au acces studenți de la toate facultățile, nu doar de la comunicare, așa cum spune Marian: „Target-ul nostru, în principiu, sunt studenții de la comunicare și relații publice, jurnalism, de la Universitate sau SNSPA, dar am avut ani în care am avut și studenți de la Drept, Politehnică și Medicină, nu foarte mulți, dar care sunt pasionați de comunicare și vin spre noi”.

Prin participarea activă în această asociație vei avea parte de „real life experiences”, în ceea ce privește domeniul de organizare evenimente, cum să rezolvi un brief, cum să lucrezi în echipă și multe alte oportunități, „fix ce am menționat mai devreme, îți pregătește calea și te formează pe tine ca atunci când ajungi într-o agenție, să poți fi acel om special, care deja știe anumite lucruri și aduce un plus valoare, nu este un începător care nu știe nimic”.

Acestea fiind spuse, ne-am bucurat foarte mult să auzim sfaturile invitațiilor noștri, care cu siguranță ne vor ajuta în viitor dacă dorim să profesăm în acest domeniu.

Pentru că ne pasă de părerea Generației Z, am fost pe străzile Bucureștiului să vedem ce cred tinerii despre comunicare și despre asociațiile studențești.

Au fost toți de acord că este important să transmiți mesajul într-un mod clar pentru a putea purta o conversație coerentă, „ar trebui să se înțeleagă toate cuvintele pe care le spui și este important să se transmită mesajul corect”.

De asemenea, în opinia tinerilor o asociație este un mod bun de a crea o conexiune cu oamenii care au aceleași interese ca ale noastre.

Dacă ești curios să afli mai multe detalii, intră pe canalul de YouTube București FM. Ne găsești pe Instagram și Facebook pentru momente din afara emisiunii. Te așteptăm pe TikTok pentru sesiunea de Speed Questions.

Pe noi ne auzi în fiecare vineri, de la 21:00, pe București FM, în Generația Z.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.