Lidia Buble: „Am descoperit multe lucruri noi la mine”

Sursa Foto: CAT MUSIC

Ca toată lumea, Lidia Buble a respectat îndemnul de a sta acasă. Asta nu a împiedicat-o să creeze, astfel ca a lansat o nouă piesă, „La Luna”, în feature-ing cu Jay Maly și Costi. Prinsă la salonul de frumusețe, artista a intrat prin telefon cu matinalii Marius și Alex și a povestit în #BeFM #DeDimineață ce a făcut în cele două luni de lockdown și care îi sunt planurile.

„Am respectat. Doar în ultimele două săptămâni am fost nevoită să plec acasă, la Deva. Am lansat piesa nouă – La Luna feat Jay Maly și Costi. Cu piesa asta am vrut să facem o continuare după Margarita. Eu sunt înnebunită după muzica latino, după limba spaniola. M-am apucat să fac cursuri, să învăț. Cred că perioada asta a scos din noi ceea ce este mai bun. Înainte nu practicam gătitul. Nu aveam timp, dar acum, cumva, am fost nevoită. Și să vezi ce mă descurc!”, a spus Lidia Buble.

Dacă vrei să afli ce gătește Lidia, ce promisiune le-a făcut matinalilor, ce a făcut în perioada de izolare, cu cine a colaborat pentru noua piesă și cu cine a legat prietenie, ascultă AICI.

„Perioada aceasta nu am luat-o ca pe o piedică. Am încerat să iau partea bună a lucrurilor. Am descoperit multe lucruri noi la mine. Am reușit să fac mai mult sport decât înainte, m-am ocupat de mine și m-am răsfățat. M-a încurcat cel mai rău că aveam programată o vacanță în iulie cu surorile mele, în Maldive, și nu mai pot să plec. Cel mai probabil o vom face la anul”, povestește Lidia.

Artista a dus creativitatea și dincolo de muzică: „Mi-am făcut o mască personalizată: «Tu, Yo y La Luna in carantena». Am descoperit că îmi place foarte mult, deși înainte refuzam, TikTok. M-a convins sora mea mai mică. Când am lansat piesa, am zis să fac un dans și a devenit viral. A fost un challenge. Am văzut că și Justin Bieber și-a lansat cel mai nou album acolo. Deci merge.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.