Gabriela Firea a sancționat conducerea Companiei Municipale Energetica

Primarul General, Gabriela Firea, a sancționat conducerea Companiei Municipale Energetica. Decizia vine în urma achiziției a trei autoturisme cu tracțiune integrală, în valoare de 380.000 de lei.

Primarul spune că achiziția nu este oportună, chiar dacă respectă prevederile legale. Totodată, Gabriela Firea a cerut realizarea unei analize a tuturor achizițiilor acestei companii.

Primarul General: „Nu sunt de acord cu astfel de achiziții, pe care nu le consider absolut necesare pentru o companie municipală. În consecință, am solicitat remedierea acestei situații, eventual prin vânzarea lor și achiziția unora mai potrivite pentru domeniul lor de activitate.”

Municipalitatea mai amintește că anul viitor, Compania Municipală Energetica va demara cel puțin trei șantiere consecutive. Se vor realiza lucrări pentru modernizarea rețelei de termoficare în zonele Piața Bobocica, Drumul Taberei și Ferentari.

„Reamintim că, prin anunțul de procedură publicat pe platforma SICAP cu indicativul CAN 1024498/11/11/2019, Compania Municipală Energetica a realizat achiziția a 3 autovehicule Euro6, cu motorizarea de 1591cmc, 177 CP, tracțiune integrală, varianta de echipare medie și consum mediu de 7,4 l/100km”, se arată într-un comunicat

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.