Florin Dobre (designer): ”Eu cred că noi vedem mai mult răul din oameni decât binele”

Un invitat pe măsura unui început de lună și de săptămână, un Dandy relaxat care să le ofere matinalilor Marius și Alex sfaturi de designer experimentat: Florin Dobre a dat „Neața!” în pas cu vremea și vremurile.

Singurul designer român care apare în GQ și Vogue spune: ”Mi se pare că avem o evoluție drăguță. Am început să învățăm, să avem niște bănuți, să călătorim. Ușor – ușor se schimbă lucrurile. În general, dacă iei zona centrală a Bucureștiului, îmi place ce văd. Băieții au căpătat un stil oarecare, cu personalitate. Eu cred că noi vedem mai mult răul din oameni decât binele.”

Dacă vrei să afli cât de naționalist este, ce crede despre București față de alte orașe din lume, care sunt sfaturile lui vis-à-vis de moda masculină, vezi VIDEO!

”Mie îmi plăcea Londra, până la un punct. Acum mi se pare că au sărit calul. Adică acolo poți să ieși și în pijamale. Eu cred că e bine să facem ce trebuie. Noi venim din sărăcie, dar acum s-au reglat lucrurile și punem la punct și zona vestimentară”, punctează Florin.

Vezi aici arhiva emisiunii ”BeFM de Dimineata!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.