„Azi sunt proful tău de sport” – în școlile din sectorul 5

Nume mari din sportul românesc vor fi profesori timp de o zi pentru elevii de la mai multe școli din sectorul 5.

Proiectul „Azi sunt proful tău de sport” este iniţiat de Asociaţia Junior Sport, în parteneriat cu Primăria Sectorului 5 şi cuprinde o serie de acţiuni la care vor participa, în perioada 2-17 decembrie, foşti campioni olimpici şi mondiali, antrenori şi preşedinţi de federaţii, printre care Anghel Iordănescu, Monica Iagăr, Nicu Vlad, Ana Maria Popescu Brânză, Julianne Duckadam, Helmut Duckadam, Cristinel Romanescu, Silvia Stroescu, Gruia Docan, Alexandra Dulgheru şi Alina Dumitru.

Prin această inițiativă, organizatorii vor să atragă atenția asupra rolului și importanței pe care îl are sportul în educația fiecărui copil. Implicarea campionilor în proiect își propune să arate cât de necesare sunt reperele și modelele în viața și evoluția copiilor.

Astazi, la scoala nr. 127 din sectorul 5 a fost prezentă Monica Iagăr, una dintre performerele atletismului românesc în proba de săritură în înălţime. „Eu cred că sportul trebuie să rămână la masa ofertelor în Guvern. Sportul este cel mai reprezentativ nivel al României. Prin sport ne-am ridicat şi ne-am făcut cunoscuţi şi cred că în continuare putem face acest lucru”.

Sursa: Radu Sofran

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.