THE Concert – Concertele tale preferate pe aceeași scenă!

Vara anului 2020 începe cu THE CONCERT, concertele tale preferate pe aceeași scena, care durează trei zile, 30, 31 mai și 1 iunie, la Romexpo! Un eveniment de muzică și entertainment unic în țară, care aduce un concept vibrant, plin de culoare și energie – POP POP POP.

Alina Eremia, AMI, ANTONIA, Carla’s Dreams, INNA, Irina Rimes, Mark Stam, Minelli, PAX, Sickotoy, The Motans, Vanotek și 5GANG sunt artiștii care vor urca pe scena de la Romexpo.

THE CONCERT oferă mediul ideal pentru abordarea creativă a mai multor stiluri artistice, iar conceptul evenimentului de anul viitor vine cu nuanțe de pop art, pop music, pop culture, toate prezentate în culori vii, în spiritul copilăriei și al libertății.

Cele trei zile de concerte vor aduce un concept inedit, un mix fantastic între unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, muzică bună, distracție și, nu în ultimul rând, baloane de toate formele și culorile. Toate acestea, dar și multe alte surprize vor fi ingredientele evenimentului THE CONCERT.

Conceptul POP POP POP va transforma Romexpo într-o zonă uriașă de activări și jocuri pline de culoare, folosind forme supradimensionate, lumini, culorile specifice verii și, cel mai important, concerte susținute de cei mai în vogă artiști români.

Biletele și abonamentele pentru cele trei zile de concerte au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de pe iabilet.ro.

Acestea au prețuri earlybird până pe 20 ianuarie și pot fi cumpărate la următoarele prețuri:

ABONAMENTE de 3 zile

VIP – 399 lei, Fan Zone – 229 lei, Acces General – 159 lei

VIP – pe platformă la înălțime – doar 300 de locuri
Fan Zone – în fața scenei – doar 1000 de bilete
Acces General – în spatele Fan Zone

După 20 ianuarie prețurile cresc la 449 lei, 259 lei, respectiv 189 lei

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de ticketing de 5 lei. Biletele ți abonamentele oferă acces doar în categoriile respective înscrise pe bilet.

Copiii sub 2 ani au intrarea gratuită însoțiși de un adult.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.