Se deschide Târgul „Poveste de Crăciun”

Târgul ,,Poveste de Crăciun” își va redeschide porțile și anul acesta, pentru a patra ediție.

Vineri, 29 noiembrie, la ora 17:00, se deschid porțile Târgului „Poveste de Crăciun” la Opera Comica pentru Copii – unde îi așteaptă pe copii o mulțime de activități și surprize de sezon: Patinoarul Copiilor, Caruselul cu jucării, Derdelușul OCC, Atelierele Spiridușilor, Salonul lui Moș Crăciun, Scena Colindătorilor, Magazinul lui Moș Crăciun, VR Zone sau Tărâmul Oamenilor de Zăpadă.

Spiridușii îi așteaptă cu nerăbdare pe cei mici, la atelierele de creație: de confecționat diorame, păpuși, globuri, coronițe de brad, decorațiuni de fetru, de pictat figurine și tricouri. Chiar și un atelier gustos în care își vor putea decora ciocolata după bunul plac. Astfel, copiii vor avea ocazia să își pună imaginația la încercare sau să își descopere pasiuni noi.

Târgul „Poveste de Crăciun” va fi deschis la fiecare sfârșit de săptămână până pe 12 ianuarie, vinerea între orele 17:00 – 21:00, iar sâmbătă și duminică între 10:00 și 21:00. Intrarea este liberă, însă accesul la unele dintre obiective se face pe baza tichetelor care pot fi achiziționate de la punctele de informare. Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, intrarea la patinoar este liberă.

Ediția aceasta, târgul ,,Poveste de Crăciun”  cuprinde șapte capitole magice. Fiecare weekend este individualizat la această ediție, astfel încât de la o săptămână la alta, târgul se reinventează ca prin magia sărbătorilor de iarnă:

  • Tradiții Românești,
  • Păpușile,
  • Turtă Dulce,
  • Podoabe de brad,
  • Pregătirile de Anul Nou,
  • Primul weekend din an,
  • Ultimul weekend de vacanță.

„Crăciunul Feliciei”, un spectacol de Gală

Pe 19, 20 şi 21 decembrie, de la ora 19:00, soprana Felicia Filip, directorul general al Operei Comice pentru Copii și invitații săi aduc magia Crăciunului în sala de spectacol. Opera Comică pentru Copii vă așteaptă cu emoție la „Crăciunul Feliciei”, un spectacol-eveniment extraordinar, prezentat în premieră la Opera Comică pentru Copii, în regia lui Cristian Mihăilescu. Fiecare moment artistic din acest spectacol-mozaic este învăluit în căldura și umorul poveștilor din viața și cariera sopranei Felicia Filip. Biletele sunt disponibile în rețeaua bilete.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.