Denis Roabeș, The Motans: ”În primăvară o să ies cu un nou proiect. Fanii Cartea Junglei vor înțelege”

Recent întors de la Londra, Denis Roabeș – THE MOTANS a dat primul ”Neața!” după revenirea în țară la matinalul #BeFm #DeDimineata. ”Motanul” le-a povestit matinalilor Marius și Alex despre proiectele sale și noul single, ”Bine Indispus”.

După ce a concertat la Londra, în București va avea concerte pe 2 și 3 decembrie. Denis spune: ”Sper să mai am concerte și în Anglia. Londra este capitala muzicii. Te inspiră. Îți dă un vibe. Oamenii trec pe lângă tine, sunt închiși în lumea lor. Dar, atunci când ai de-a face cu cei angajați în serviciul lor sunt extraordinari. E un contrast pe care nu le-am înțeles.”

Dacă vrei să afli despre experiența lui Denis de la Londra, de ce apare 373 în clipul piesei ”Bine Indispus”, cum a ajuns basistul să joace rolul de barman în clip, cum a răspuns jocului matinalilor „Bine indispus”, vezi VIDEO!

Despre clipul noului single, Denis punctează: ”E  un clip care are mai multe povești în același timp.” Legat de piesă, artistul povestește: ”S-a început cu un joc de cuvinte și apoi am zis: cum ar fi dacă reușesc să fac o piesă pentru un segment mare de oameni? Indiferent ce ai pe suflet, te regăsești în piesă. E un dialog cu soarta. Personajul principal are un gând acolo, care îl sapă. Piesa e despre fiecare om în parte și gândurile lor, care sunt diferite. Am vrut ca un număr cât mai mare de persoane să se regăsească în această piesă.

Denis Roabeș a mărturisit matinalilor că pregătește un nou proiect! ”În primăvară o să ies cu un nou proiect. Fanii Cartea Junglei vor înțelege. Va fi legat tot de animale. De aceea am ales să fie alt proiect. The Motans va fi ceva de suflet iar pentru al doilea proiect am ales niște piese care de mult stăteau pe raft și nu știam ce să facem cu ele. Va fi aceeași echipă.”

Legat de o posibilă colaborare cu Carla’s Dreams spune: ”Eu cred că ea trebuie să vină natural.”

Matinalii l-au purtat pe ”Motan” prin pățanii mai inedite, iar Denis și-a adus aminte cum l-a luat poliția: ”Odată m-a luat poliția. Era pe la început, acum 3 ani. M-au băgat în mașină cu forța, dar când au văzut că îmi cer drepturile s-or fi gândit că am neamuri în poliție. I-am invitat la mine acasă, că eram la o distanță de 300 de metri. Vroiam să le dau buletinul, că nu îl aveam la mine.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”BeFM de Dimineata!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.