VIDEO: Anastasia Sandu – „Când vine vorba de sentimente, cred că sunt un bun purtător de cuvânt”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Ce remediu mai bun împotriva vremii mohorâte și a celor trei ceasuri rele decât Anastasia Sandu și un live cu noul său single – „Ce păcat”?

Matinalii Marius și Alex i-au dat un „Neața!” plin de voie bună, iar Anastasia i-a încântat cu povești despre cele mai recente proiecte.

„Eu și Vunk avem o piesă împreună și acesta e cel mai important lucru. Iar piesa este inclusă în noul lor album. Acum încerc să îmi găsesc cea mai bună cale de a mă prezenta publicului. Iar latura sensibilă mă caracterizează cel mai bine. Am avut experiențe de viață din care pot învăța și alții. Când vine vorba de sentimente, cred că sunt un bun purtător de cuvânt. Piesa este și despre trădare”, spune Anastasia Sandu.

Dacă vrei să afli ce părere are despre a cânta rock, cum a fost experiența piesei alături de Vunk, care este povestea din spatele noii sale piese, la ce provocări au supus-o matinalii, vezi VIDEO.

Anastasia punctează: „Îmi place foarte mult să scriu. Simt altfel atunci când cânt o piesă care este scrisă de mine. Jurnalul meu este muzica. Cea mai sinceră sunt pe piesă. În acest nou single sunt niște secrete îmbrăcate în muzică pe care le știu doar prietenii mei cei mai apropiați.”

Artista recunoaște că își dorește și o altfel de piesă: „Abia aștept să găsesc piesa aceea care să te scoată la dans. Dar este un proces care durează.”

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.