Deja VU-25 de ani de Vunk s-a lansat la standul București FM

De 25 de ani pe scena din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook.
Single-uri precum „Pleacă” (Hit Gold), „Vreau o țară ca afară” (hit popular, devenit slogan național), „Așa și” sau „Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni.

În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – „Jur să spun adevărul”. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranta.

Ne-am întâlnit cu aproximativ 25 de ani în urmă, pe cand București FM se numea Antena Bucureștilor și Vunk se numea Vank și a fost dragoste la prima ascultare.
Au urmat multe difuzări, multe emisiuni, multe single-uri lansate, multe cântări live în studioul nostru și multe proiecte comune.
Am fost lângă ei cand și-au început povestea, am fost lângă ei și acum când au așternut-o într-o carte.

Sâmbătă, standul București FM a fost luat cu asalt de fanii Vunk și de vizitatorii târgului Gaudeamus.
Cornel Ilie a pus pe hârtie povestea trupei și așa a apărut: ”Deja VU 25 de ani de Vunk”!
Toți membrii trupei au fost prezenți la lansare, au depănat amintiri, au acordat interviuri, autografe și au stat de vorbă cu fanii.

Răzvan Petre, prezentatorul evenimentului, i-a provocat să ”dea din casă”, iar Miruna Meiroșu, editor Curtea Veche Publishing, a povestit cum s-a pus Cornel pe scris și cum a decurs procesul de fabricație al cărții.

„Nu este o carte doar pentru fani. Am scris cartea pentru a ne spune povestea, dar și pentru a le da curaj și altora ca noi să își urmeze visul”, a spus Cornel Ilie.

Nicu Sârghia, bateristul trupei, a declarat curajos că încă n-a citit cartea și speră ca după lansare să obțină un exemplar cu autograful autorului😀

Cornel Ilie, Nicu Sârghia, Onel Daniel Ionut și Gabi Maga au dat autografe și s-au fotografiat cu fanii. Alex Belciu și Victor Cenușă nu au fost uitați: în timpul evenimentului, pe un ecran se derulau imagini din arhiva personală a trupei.

Copiii de atunci au la rândul lor copii😊
În timp ce Zara, fetița lui Cornel, își urmărea tăticul cu multă atenție, Cezar, frățiorul ei mai mic, dormea liniștit în brațele mamei😊

Această prezentare necesită JavaScript.

Trupa Vunk a scris istorie, istorie pe care o poți citi de acum într-o carte.

O carte scrisă excelent, într-o manieră personală, cu foarte mult talent.

Întâlnirea cu ”Deja Vu -25 de ani de Vunk” va fi dragoste la prima citire, pentru oricine! Suntem convinși de asta.

Cartea asta va fi HIT! Așteptam multe altele de la scriitorul Cornel Ilie!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.