Apa Nova Veolia și UPC România sunt Campioanele Ligii I și Ligii II la Fotbal Sports Events!

Ediția de toamnă a Campionatului de Fotbal Sports Events a ajuns la final, aseară desfășurându-se ultima etapă care a stabilit Campioanele ambelor Ligi.

În Liga 1, HP Inc a început bine meciul decisiv cu Apa Nova și a avut primele 2 mari ocazii, însă adversarii au fost cei care au înscris primii.

Golul primit le-a tăiat de tot elanul și până la pauză au mai primit încă 2 goluri. Același scor a fost înregistrat și în repriza a 2-a și astfel Apa Nova se încununează din nou campioană după ce câștigă cu 6-0 meciul pentru titlu.

În celălalt meci din play-off, Microsoft a început slab partida cu cei de la Blue Point și la pauză era condusă cu 4-1, însă în repriza a 2-a a avut o revenire de senzație înscriind 6 goluri fără a mai primi vreunul, scor final 7-4.

Astfel, Microsoft și HP Inc termină campionatul la egalitate de puncte însă locul 2 revine celor de la Microsoft datorită golaverajului superior, HP Inc trebuind să se mulțumească cu ultima treaptă a podiumului.

În Liga 2, UPC a încheiat în forță sezonul învingând Gameloft cu 7-2 după un joc controlat în totalitate, această victorie aducându-i titlul de campioană. Adversara sa a terminat campionatul pe locul 3, poziția secundă a podiumului revenind celor de la NTT DATA.

Tot aseară a avut loc și festivitatea de premiere pentru podiumurile celor două Ligi și acordarea unor premii speciale, după cum urmează:

În LIGA I:

Locul 1: Apa Nova Veolia
Locul 2: Microsoft România
Locul 3: HP Inc. România
Jucătorul Campionatului: Tudor Pana – HP Inc. România
Cel mai bun portar: Robert Marincescu – Apa Nova Veolia
Golgheter: Dragos Mihalache – Apa Nova Veolia

În LIGA II:

Locul 1: UPC România
Locul 2: NTT Data
Locul 3: Gameloft România
Jucătorul Campionatului: Claudiu Mentea – UPC România
Cel mai bun portar: Cristian Popovici – UPC România
Golgheter: Andrei Tudor – Gameloft România

Felicitări tuturor echipelor participante pentru evoluția în meciurile din ediția de toamnă a Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events!

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.