A început târgul Gaudeamus Radio România

Directorul de programe, Radio România, Marius Furdui a deschis Târgul international de carte Gaudeamus în prezența celor doi presedinti de onoare – poetul şi jurnalistul Mircea Dinescu şi Ion Caramitru, directorul Teatrului Naţional Bucureşti.

Ediţia 2019 a Târgului de carte Gaudeamus se desfăşoară sub semnul aniversării a 30 de ani de la momentul istoric al Revoluţiei Române din Decembrie 1989.

La această ediţie, programată de astăzi până duminică, şi-au anunţat participarea peste 250 de expozanţi, reuniţi în 200 de standuri, unde sunt programate aproape 900 de evenimente editoriale şi profesionale.

Vezi ce surpize ti-a pregătit Bucuresti FM la Gaudeamus 2019!

Programul de vizitare a târgului este zilnic între orele 10.00 şi 20.00.

Accesul publicului în incintă se va face pe baza biletelor, în valoare de 5 lei, şi a abonamentelor de intrare, în valoare de 10 lei, valabile pentru toată perioada, care vor constitui totodată şi suportul pentru Tombola Gaudeamus. Ca şi la ediţiile precedente, vor beneficia de acces gratuit preşcolarii, elevii, studenţii, cadrele didactice, alţi profesionişti din domeniile editorial-educaţional, jurnaliştii, pensionarii, persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora.

Eveniment organizat de Radio România, Gaudeamus este un proiect cultural susţinut de Ministerul Culturii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.