VIDEO: BLAAKE – „Timpul este un prieten, dacă îl înțelegem”!

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Cu un single lansat în vară, „No answer”, BLAAKE (Alexandra Istrate) a dat „Neața!” matinalilor și le-a oferit multe răspunsuri despre cariera sa și de ce a ales un nou drum. Artista le-a făcut și un cadou de Ziua Internațională a Bărbatului: noul său single, „Time”.

Sursa foto: Cosmin Boroiu

„Cred că fără bărbați viața ar fi tristă. E interacțiunea fără de care eu nu aș putea să trăiesc. Noi, femeile, nu am putea trăi fără bărbați. E atât de complexă treaba, încât aș putea vorbi o săptămână,” a spus Alexandra, provocată fiind de Marius și Alex să comenteze subiectul în ziua dedicată domnilor.

Dacă vrei să asculți întreaga conversație dintre matinali și BLAAKE legată de Ziua Bărbatului, cum s-a născut albumul „Rebirth”, unde va avea concerte, când va lansa următoarele două single-uri, vezi VIDEO.

Despre noul drum în muzică, BLAAKE spune: „Din mainstream am trecut în underground. Asta a fost dorința mea dintotdeauna. Am trecut prin niște transformări destul de puternice și am considerat că mă regăsesc în asta. Fac ceea ce îmi place fără teamă. Sunt artist independent. Cu siguranță sunt persoane care și-ar dori să facă altceva, dar, pentru că trend-ul e ăsta, le e teamă. Ca artist independent este mult mai greu. E un mare compromis, pentru că eu acum nu o fac pentru bani.”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Artista punctează: „Avem o variantă acustică a proiectului și e total diferită. Proiectul BLAAKE înseamnă trei persoane: eu și cei doi producători. Cu ei merg și în live-uri pentru că unul este clăpar, Relu, iar Radu e basist. Pot să fac și BLAAKE simfonic fără probleme. Stilul nostru este pop electronic. Albumul „Rebirth” este un mix de vibe-uri și de stiluri. E foarte fresh, după părerea mea. Mi-aș dori ca albumul să fie scos în martie. Ca artist independent este mai greu și de aceea nu sunt sigură în legătura cu data.”

Despre „Time”, noul single, Alexandra recunoaște că este cadoul său făcut timpului: „El m-a ajutat să trec peste o depresie severă și să mă regăsesc. Timpul este un prieten, dacă îl înțelegem. I-am dedicat timpului o piesă, iar acest single are și videoclip.”

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.