Spania-România 5-0, ăsta ne e nivelul !

Naţionala de fotbal a României termină în genunchi campania de calificare pentru EURO 2020. Jucătorii trimişi în teren de Cosmin Contra parcă au fost de pe altă lume.

Deşi jocul cu Spania era unul practic fără miză, tricolorii l-au tratat cu indiferenţă şi fără tragere de inimă. Echipa României a fost una fără vlagă şi fără nici o tactică de joc, arătând practic adevărata valoare a fotbalului din Carpaţi. Ca să nu reuşeşti să legi mai mult de 2-3 pase în 90 de minute, înseamnă că starurile behăitoare de la FCSB, Viitorul, CFR, sau Craiova, nu sunt decât o cacialma pentru fraierii din Europa, care s-au ţepuit cu mulţi dintre ei. Să nu uităm că aproape 90 la sută din stranierii care au jucat împotriva Spaniei, sunt mai tot timpul rezerve la echipele lor de club.

De aceea nu trebuie să ne mai mire declaraţia lui Cosmin Contra de la finalul meciului, când un reporter l-a întrebat ce s-a întâmplat cu echipa în meciul cu Spania. Acesta a răspuns cu seninătate şi cu un zâmbet în colţul gurii ,,că nu s-a întâmplat absolut nimic, pentru că Spania o echipă foarte puternică “.
Şi eu personal sunt de accord cu selecţionerul României ,,că nu s-a întâmplat absolut nimic”, doar că a fost un fleac, ne-au ciuruit !

Spania a câştigat cu 5-0 şi termină grupa F pe primul loc. Golurile ibericilor au fost marcare de Ruiz, Gerard, Moreno de două ori, Rus(autogol)şi Oyarzabal.
România termină grupa pe locul 4 şi va juca anul viitor barajul de calificare pentru EURO 2020 cu Islanda sau Irlanda.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.