Noutate absolută la Editura Integral!

Sursa foto: Editura Integral/Facebook

Primele cărți hibride / cărți inteligente / smart-book-uri din lume, care conțin, pe lângă text și ilustrații, câteva zeci sau câteva sute de pictograme QR, au fost lansate în exclusivitate de editura Integral.

Sursa foto: Editura Integral/Facebook

Codurile QR sunt purtătoare de conținut și extind lectura cărții în mediul online. Avem acum legătura care lipsea între cartea tipărită și internet. Posibilitățile de lectură în hyperspațiu sunt nelimitate. Avem nevoie doar de o carte pe hârtie și un smartphone cu o aplicație gratuită de scanat QR-uri.

Iar dacă smartphone-ul comunică și cu smart-TV-ul prin intermediul funcției Smart View, atunci experiența lecturii devine de neegalat.

Textul din carte se completează cu spoturi video, navigare pe site-uri și bloguri, consultarea bibliografiei direct la sursă. Totul se întâmplă instantaneu, folosind o carte tipărită și un smart-phone, fără cabluri, fără software, fără aptitudini speciale.

Primele cărți publicate deja de editura Integral sunt:

Mașina de răsucit idei incomode. Eseuri (aproape) incorecte politic de Constantin Crânganu (517 QR). Colecția Geosophia;

Publi-Cetatea. Branduri de poveste de Florin Dumitrescu (42 QR). Colecția Librăria de Afaceri;

Sursa foto: Editura Integral/Facebook

Experimentul P. de Alexander Hausvater (32 QR). Colecția Galaxia H;

Nicolae Covaci Pictorul. Album de pictură de Nicolae Covaci (10 QR). Colecția Phoenix;

De 500 de ani, cartea tipărită nu s-a schimbat. A venit momentul unei revoluții tehnologice, care să reașeze cartea tipărită în preferințele publicului. Smart-book-ul / cartea hibridă a egalat acum e-book-ul ca posibilitate de lectură inteligentă și oferă o lectură integrală.

O exclusivitate mondială powered by Integral.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.