CSM București și-a aflat adversarele!

Foto: Cristian Nistor/ Agerpres

Gyor, Savehof și Esbjerg s-au impus în ultimele partide din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin.

Gyor a învins-o acasă pe Banik Most cu 35- 29, Savehof a câștigat în deplasare la Ljubljana cu Krim: 28 la 26, iar Esbjerg a întrecut-o pe Perla Lublin cu 35- 22 în Danemarca.

Înaintea acestor partide doar Savehof și Krim aveau unele emoții privind calificarea, Gyor și Esbjerg fiind deja în grupele principale.

Iată componența grupelor din main round: Metz, Kristiansand, Ferencvaros, Rostov, Esbjerg, CSM București și Brest, Buducnost, SCM RM Vâlcea, Gyor, Savehof și Krim.

Fiecare echipă merge în faza următoare cu punctele acumulate în grupe în fața celorlalte echipe calificate, spre exemplu CSM București a avut o victorie cu Esbjerg și un egal cu Rostov, deci va avea la start 3 puncte, iar SCM Râmnicu Vâlcea, care a avut o singură victorie împotriva echipei eliminate, Bietigheim, începe cu zero puncte.

Fiecare formație va juca în grupele principale 6 meciuri contra echipelor cu care nu s-a întâlnit în grupe, deci CSM București va evolua împotriva lui Metz, Vipers și FTC.

Primele întâlniri sunt programate la sfârșitul lunii ianuarie.

Până la finalul acestui an vom mai avea parte de handbal feminin la cel mai înalt nivel, între 30 noiembrie și 15 decembrie, fiind programat Campionatul Mondial din Japonia.

România face parte din Grupa C alături de Spania, Ungaria, Muntenegru, Kazahstan și Senegal.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.