Gabriela Firea dă asigurări că Nu se va întrerupe furnizarea agentului termic

Salariații și contractele RADET vor fi preluate de către Termoenergetica.

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a ținut să îi asigure pe bucureșteni că furnizarea agentului termic va continua, la parametri normali, chiar dacă RADET a intrat în faliment.
Cât privește salariații RADET, aceștia nu vor intra în șomaj. În ziua în care vor termina activitatea la regia de termoficare, vor fi preluați de către Compania Municipală Termoenergetica, a declarat Gabriela Firea.
Firmele private care au încheiat contracte de furnizare de servicii cu RADET, pentru reparații la rețeaua de termoficare, pot să își continue activitatea, deoarece contractele regiei de termoficare bucureștene vor fi preluate, prin act adițional, de către Termoenergetica, a mai spus edilul șef al Capitalei.
Gabriela Firea a dezmințit faptul că Primăria Capitalei ar dori să renunțe la achiziționarea de agent termic de la ELCEN. Proiectul de hotărâre privind achiziția de agent termic ce se află astăzi pe ordinea de zi a ședinței CGMB se referă la zonele deficitare din nord-estul Bucureștiului.
CET Pipera zi CET Vitan au dispărut și nu este normal să transportăm agentul termic din sudul până în nordul orașului a susținut Firea.
Declarațiile au survenit în deschiderea ședinței Consiliului General al Municipiului București pe a cărui ordine de zi se află două puncte, unul privind delegarea serviciului public de termoficare către Compania Municipală Termoenergetica, iar al doilea privind achiziția de agent termic pentru zonele deficitare din nord-estul orașului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.