VIDEO: Nelu Dumitrescu – Trupa Iris: „45 de ani am stat aici și nu au fost vremuri ușoare!”

Sursa foto: Roxana Dragan

Nelu Dumitrescu și Costi Sandu, doi dintre cei 5 membrii ai trupei Iris, au dat „Neața!” lui Marius și Alex, matinalii #BeFM De #Dimineață, pentru a povesti despre cel mai recent proiect al trupei. Pe 22 noiembrie, de la ora 20:00, la Circul Metropolitan București va fi un melange între circ și rock, un concert altfel.

„Va fi un show de proporții ca va îmbina muzica noastră cu proiecții, cu lumini, cu acrobații ale artiștilor. Să vedem cum iese. Am avut un regizor, Gabriela Dumitru, ea ocupându-se de tot”, spune Nelu Dumitrescu.

Dacă vrei să afli cum au ajuns să facă acest spectacol, ce au făcut în ultimul an de la momentul lansării ultimului album, cum a început povestea Iris, cum își desfășoară procesul creativ, vezi VIDEO.

Costi Sandu punctează: „Noul album va fi, cred, în 2021…”. „Dar, la anul sărbătorim 45 de ani. Dacă nu ne putem lega cu o trupă de afară, să facem un cover împreună, o să încercăm să vedem de cine ne mai putem lega din trupa Iris din trecut”, completează Nelu Dumitrescu.

Cei doi membrii Iris spun că trupa Iris este o școală de muzică. „Au trecut peste 45 de instrumentiști pe la noi. Nu este un om sau un altul. Este un spirit, un fel de a trăi. Noi când compunem, o facem pentru oameni. 45 de ani am stat aici și nu au fost vremuri ușoare”, spune Nelu.

Cât despre concert, ei spun că va fi o parabolă între lumea circului și societatea în care trăim.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.