Am aflat podiumurile grupelor Elite și Finest din Campionatul de Tenis de Masă Sports Events, ediția de toamnă!

Marți seară s-au disputat meciurile reprezentând ultima etapă a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events, ediția de toamnă.

În grupa FINEST, s-a jucat un meci mai mult de orgoliu și de ambiție, MICROSOFT ROMÂNIA 1 sperând să îi poată învinge pe leaderii de clasament, însă nu au reușit și astfel ratează la mustață podiumul.

La finalul serii i-am primit cu urale și aplauze pe ING BANK 2 pentru locul al treilea obținut, pe NTT DATA pentru locul al doilea și premiul întâi a fost câștigat tot de ING BANK cu prima lor echipă.

Felicitări lor, dar și celorlalte echipe care s-au distrat, și-au făcut noi prieteni și au mai învățat câteva tehnici noi de aplicat la ediția următoare: MICROSOFT ROMÂNIA 1, GENPACT ROMÂNIA, MICROSOFT ROMÂNIA 2, WIPRO ROMÂNIA și HP INC.

În grupa ELITE, meciurile serii au fost relaxate deoarece se știa ordinea pe podium, dar tot ne-am bucurat să îi urmărim. Toamna aceasta, locul al treilea îl ocupă FARMEXIM PHOENIX COMPANY, urmați de TELEKOM ROMÂNIA pe locul al doilea și putem spune că ne-am obișnuit deja să îi vedem pe podium pe ADOBE ROMÂNIA 1.

Toate echipele s-au distrat și s-a văzut că le-a făcut mare plăcere să se revadă în această ediție foarte reușită. În ordinea din clasament, îi felicităm și pe APA NOVA VEOLIA, ADP ROMÂNIA, SAP ROMÂNIA, ADOBE ROMÂNIA 2 și HPE.

Ca de fiecare dată, am ales și jucătorul ediției din fiecare grupă, urmărind atât evoluția ca jucător, cât și fair-play-ul și prezența la ediții.

Astfel din grupa FINEST am înmânat premiul special lui Ionuț Mindru din echipa NTT DATA și din grupa ELITE premiul a mers către Cristina Buciu de la ADOBE ROMÂNIA 1.

Mulțumim tuturor echipelor pentru participare și ne revedem în primăvară la cel mai antrenant și interesant campionat dedicat exclusiv companiilor din București.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.