Urmează cea mai frumoasa seara din Campionatul de Tenis de Masa Sports Events, podiumul si premierea!

În această seară, începând cu ora 19:30, la Club IDM se desfășoară meciurile ultimei etape din faza a doua a Campionatului Corporate de Tenis de Masă Sports Events.

In grupa ELITE, se da ultima batalie pentru podium, sanse avand echipele clasate pe primele patru locuri. Astfel, ADOBE ROMANIA 2 va trebui sa se tina bine pe pozitii pentru ca FARMEXIM PHOENIX COMPANY sigur le vor pune la incercare rabdarea si tactica de joc. Alaturi, HPE vor mai avea de invatat din ultimul meci impotriva lui TELEKOM ROMANIA si spera ca in primavara anului viitor sa urce mai mult in clasament.

Un meci puternic va fi intre APA NOVA VEOLIA si ADOBE ROMANIA 1, care desi au oarecum asigurat locul intai, tot vor lupta pana la epuizare sa nu-si strice palmaresul acum la final. SAP ROMANIA si ADP ROMANIA se intalnesc fara o miza mare, insa nivelul de joc fiind asemanator, suntem siguri ca va fi un meci pe cinste.

In grupa FINEST, MICROSOFT ROMANIA 1 ii vor intalni pe leaderii de clasament, ING BANK 1, care sunt relaxati si bucurosi pentru locul asigurat momentan. La o prima estimare, se pare ca si omologii lor de la ING BANK 2 vor avea loc pe podium, insa mai intai trebuie sa joace cu HP INC.

Ocupantii locului al doilea din clasamentul actual, NTT DATA vor avea de jucat cu MICROSOFT ROMANIA 2, care din pacate nu mai au sanse la podium, iar GENPACT ROMANIA se vor duela cu WIPRO ROMANIA.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla rezultatele tuturor meciurilor programate în această etapă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.