Târgul De Carte Gaudeamus începe pe 20 noiembrie

Târgul Gaudeamus Radio România, în programul căruia se regăsesc aproape 900 de evenimente, lansări şi prezentări de carte, sesiuni de autografe, dezbateri, va avea loc în perioada 20 – 24 noiembrie în Pavilionul B2 Romexpo.

Ediţia 2019 a Târgului de carte Gaudeamus Radio România din Bucureşti se va desfăşura sub semnul aniversării a 30 de ani de la momentul istoric al Revoluţiei Române din Decembrie 1989.

Organizat anual de Radio România, Gaudeamus reprezintă, de peste 25 de ani, un reper major al peisajului cultural românesc. Anvergura şi notorietatea evenimentului, oportunităţile de promovare a ofertelor editoriale şi uriaşul impact asupra publicului – cele mai recente ediţii înregistrând peste 125.000 vizitatori – au conferit Târgului Gaudeamus Radio România statutul de vârf al pieţei naţionale de carte. Peste 8.000 mp de standuri care vor găzdui sute de mii de titluri şi aproape 900 de evenimente, lansări şi prezentări de carte, sesiuni de autografe, dezbateri – îi aşteaptă pe cei care vor trece pragul târgului în perioada 20 – 24 noiembrie.

Deschiderea oficială a Târgului Gaudeamus Radio România va avea loc miercuri, 20 noiembrie, la ora 12.00, la standul Radio România.

Conferinţa de presă care precede deschiderea ediţiei se va desfăşura joi, 14 noiembrie, începând cu ora 12.00, la Centrul de Presă al Radio România (foaierul Sălii Radio, str. General Berthelot nr. 60 – 64).

Ca şi la ediţiile precedente, numeroase categorii de public vor avea accesul gratuit: preşcolari, elevi, studenţi, cadre didactice, bibliotecari, profesionişti din domeniile editorial/educaţional, membrii uniunilor de scriitori, jurnalişti, pensionari, persoane cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora, grupuri organizate. Pentru vizitatorii care nu se încadrează în aceste categorii, accesul în incintă se va face pe baza biletelor (în valoare de 5 lei) şi a abonamentelor de intrare (în valoare de 10 lei, valabile pentru toată perioada), care vor constitui totodată şi suportul pentru Tombola GAUDEAMUS.

Programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 şi 20.00.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.