Campanie de testare gratuită a glicemiei, în Sectorul 6

Joi și vineri, 14 și 15 noiembrie, bucuresteni sunt asteptati la Centrul de Sănătate Multifuncțional „Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, să isi testeze glicemia, în mod gratuit.

Autoritatea locală marchează „Ziua Mondială a Diabetului” joi, 14 noiembrie printr-o amplă acțiune de testare gratuită a glicemiei pentru populație.
Tema pentru acest an este Familia și Diabetul, iar scopul este creșterea gradului de constientizare și informare asupra impactului pe care îl are diabetul într-o familie.

Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, peste 70% din cazuri afectează persoane trecute de 60 de ani, cu o pondere mai mare a diabetului la femei (aproximativ 17% mai multe cazuri decât la bărbați).

Deschis în luna decembrie 2017, Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” se află în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, oferind servicii medicale performante.

Pentru informații suplimentare puteți suna, între orele 08.00 – 20.00, la numerele de telefon: 031.9593 sau 0726.150.250, sau puteți scrie la adresa de mail: contact@nectarie6.ro sau accesa www.nectarie6.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.