Începe lupta pentru supremație în Liga I Faza a 3-a din cadrul Campionatului de Fotbal Sports Events!

Etapa de astăzi marchează debutul fazei 3 a Ligii 1 din Campionatului de Fotbal Sports Events, debut ce anunță dueluri atractive atât în play-off cât și în play-out.

În play-off, Microsoft caută să-și ia revanșa în fața celor de la Apa Nova, însă are o misiune foarte dificilă, campionii arătând că știu să se mobilizeze în meciurile importante. Celălalt duel din careul de ași aduce față în față HP Inc și Blue Point, partida anunțându-se una echilibrată și extrem de disputată.

În play-out, Radio România întâlnește Intersport, echipa ce are moralul ridicat după victoria la scor obținută etapa trecută în fața celor de la HP Inc.

Menatwork și DXC au sperat până în ultima etapă la calificarea în play-off însă acum se duelează în play-out, rămânând de văzut cine își va adjudeca primele puncte din această fază.

În Liga a 2-a, etapa din această seară este și ultima a turului fazei 3. În play-off, Gameloft încearcă să obțină prima victorie din această fază contra celor de la NTT Data, iar în play-out urmează a se întâlni Telekom și Claim Expert.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.