Incendiu la Penitenciarul Rahova!

Un incendiu a avut loc astăzi la Peniteciarul Rahova.
Patru poliţişti de la închisoare au fost duşi la spital după ce au suferit intoxicaţii cu fum, dar acum se află în afara oricărui pericol.

Potrivit Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, incendiul a fost provocat de trei deţinuţi, aflaţi la spitalul închisorii, care au dat foc unei saltele din salonul în care erau internaţi.

Incendiul a fost stins rapid până la sosirea pompierilor.

”Trei deţinuţi aflaţi în custodia Penitenciarului-Spital Bucureşti Rahova au incendiat o saltea din salonul în care se aflau internaţi. Angajaţii unităţii au solicitat, de îndată, sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la sosirea echipajului de pompieri incendiul fiind deja lichidat. Cele două ambulanţe SMURD venite în sprijinul echipajului ISU au asigurat suportul medical pentru persoanele implicate, deţinuţi internaţi pe secţia în cauză şi cadre, deţinuţii aflându-se în afara oricărui pericol. Patru poliţişti de penitenciare au fost transportaţi la o unitate spitalicească pentru investigaţii suplimentare, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol. Din punct de vedere administrativ, secţia penitenciarului-spital a fost evacuată, restul deţinuţilor nefiind afectaţi de incident”, anunţă sursa citată.

ANP mai informează că la nivelul unităţii a fost declanşată o verificare internă, iar detinuţii implicaţi sunt cercetaţi disciplinar.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.