Daniel Tudorache: O parte a Galeriei Rapid mă înjură pentru un stadion din Sectorul 6!

Edilul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a declarat, astăzi pentru București FM că Stadionul „Rapid” se află în Sectorul 6. Primăria Sectorului 1 nu se putea implica în reconstruirea unui stadion din alt sector, deoarece această implicare ar constitui un abuz în serviciu.

Primarul din Banu Manta mai spune că ceea ce poate face este să se implice în reabilitarea Bazei Sportive „ProRapid”, care se află în Sectorul 1. Tudorache speră că această bază sportivă să ajungă în administrarea Autorității Locale a Sectorului 1 până la sfârșitul acestui an.

„Nu voi investi niciodată nici măcar un singur leu din banul public într-o entitate, fie ea chiar și sportivă, privată, pentru că ar constitui abuz în serviciu. Primăria Sectorului 1 sprijină sportul, în primul rând pe cel de masă, dar și pe cel de performanță și înaltă performanță, investind în reabilitarea și dotarea bazelor sportive aflate pe teritoriul Sectorului 1, în proprietate publică și în administrarea Autorității Locale a Sectorului 1. Vom reabilita bazele ProRapid și Cireșarii, când acestea ne vor fi date în administrare, pentru că cetățenii, copiii Sectorului 1, în primul rând, să poată face mișcare în aer liber”, a spus Tudorache pentru București FM.

În context, trebuie menționat faptul că o parte a Galeriei „Rapid” a adresat o scrisoare deschisă premierului Ludovic Orban, scrisoare în care își exprimă dezamăgirea față de fostul premier, Viorica Vasilica Dancilă și față de primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache. Motivul acestei dezamăgiri este acela că noul Stadion „Rapid” are capacitate de doar 14.500 de locuri, în timp ce semnatarii scrisorii deschise ar fi dorit o capacitate cu circa 2.000 de locuri mai mare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.