Vrei sa fii voluntar? Sau doar comentator? Demonstreaza!

Foto: isubif.ro

O nouă etapă a programului de voluntariat „Salvator din pasiune”

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov (ISUBIF) desfășoară, în perioada 13-25.11.2019, o nouă etapă de recrutare a persoanelor care doresc să devină voluntari în cadrul instituției.

Doritorii își pot depune dosarele de înscriere, de luni până vineri, în intervalul 08:00-16:00, la sediul ISUBIF situat în Calea 13 Septembrie nr. 135.

De la debutul programului și până în prezent, peste 300 de voluntari, care au parcurs ședințe de pregătire teoretică și practică, urmate de susținerea unor examene, își desfășoară activitatea alături de pompierii profesioniști.

Aceștia fac parte din echipajul ambulanțelor SMURD și participă, alături de paramedici, la intervenții pentru acordarea primului ajutor calificat.

Detalii privind condițiile de înscriere, dar și cuprinsul dosarului de recrutare, pot fi obținute accesând prima pagina a site-ului www.isubif.ro, secțiunea Vreau sa fiu voluntar (www.isubif.ro/local/voluntariat/)

Solicitările privind înscrierea în programul de voluntariat „Salvator din pasiune”, vor fi transmise pe adresa de e-mail: contact@isubif.ro

BIROUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.