Tensiune și încrâncenare în meciurile serii din Campionatul de Fotbal Sports Events!

Atât în Liga 1 care a consemnat meciurile etapei 6, cât și în Liga 2 unde a început deja Faza 3, echipele nu s-au menajat deloc și au jucat cu ambiție și determinare oferind un spectacol plăcut.

În Liga 1, derby-ul serii a fost reprezentat de confruntarea dintre HP Inc și Microsoft, ocupantele primelor două locuri. S-a terminat egal la 4 în urma unui meci care a avut de toate: răsturnări de situație, penalty, eliminare și gol egalizator în ultimul minut.

Deși condusă la pauză de Radio România, DXC întoarce rezultatul în repriza secundă și se impune cu 7-5, păstrând astfel șansele de calificare în play-off.

Intersport a oferit o replică bună campionilor de la Apa Nova în special în prima repriză, însă nu a putut ține ritmul până la final și s-a văzut învinsă în cele din urmă cu 9-4.

După un 3-0 sec în prima repriză în favoarea celor de la Menatwork, Blue Point a avut nevoie de doar 6 minute din repriza secundă pentru a întoarce scorul în favoarea sa. Până la final fiecare echipă a mai înscris câte un gol și astfel Blue Point își adjudecă victoria cu 5-4, luând o opțiune serioasă pentru calificarea în careul de ași.

În Liga 2, primul meci din Faza 3 a adus față în față NTT Data și UPC, două echipe cu pretenții la titlul de campioană. Deși părea favorită după victoriile pe linie din faza anterioară, UPC a trebuit să se recunoască învinsă cu 4-2 și asfel NTT Data devine primul lider al play-off-ului.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.