VIDEO: Radu Buzăianu – „Am lansat o carte de interviuri la care lucrez de 10 ani”

Sursa foto: Roxana Dragan

Radu Buzăianu, jurnalist, om de televiziune și fost realizator de radio, a deschis o nouă etapă în cariera sa.

Despre cartea „Pe Prispa Istoriei” a povestit alături de matinalii Marius Stoica și Alex Minculescu în #BeFM #DeDimineață.

„Sâmbătă am lansat o carte de interviuri la care lucrez de 10 ani. Trebuia să se sincronizeze niște lucruri și într-un final…am lansat-o.”

Radu Buzăianu a povestit și despre omul cu care a realizat primul interviu: „Cu groparul a fost primul interviu pe care l-am făcut. Voiam să colaborez cu Marius Tucă la Jurnalul Național. Primul interviu făcut a fost cu Tase, groparul de pe Aleea Artiștilor de la Cimitirul Bellu. La el e o înțelepciune făcută din vorbe puține.”

Dacă vrei să afli cum a realizat interviurile, cine sunt cei 12 cu care a realizat interviurile, ce poveste are legat de neurochirurgul Leon Dănăilă, vezi VIDEO.

Trecut prin toate cele 12 interviuri, Radu Buzăianu punctează legat de cel cu Dan Puric.: „Când l-am întrebat ce ar trebui să lăsăm copiilor noștri, el mi-a spus: ”Pe copii ar trebui să îi învățăm zborul.” Asta mi s-a părut fabulos din tot interviul cu Dan Puric. Interviul lui Dinu C. Giurescu a fost în ultimele sale luni de viață. El a și trăit ce s-a întâmplat, nu doar povestește istoria.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.