VIDEO: Laurențiu Duță, invitat la De 10 X România!

Laurențiu Duță: “Constanța este capitala României, două-trei luni pe an, iar Bucureștiul este foarte aproape, de când avem autostrada.”

Laurențiu Duță, membrul formației 3 Sud-Est, a fost invitatul lui Răzvan Petre în ediția specială a emisiunii de 10 X România, din data de 11 octombrie 2019.

Artistul a mărturisit că s-a emoționat în momentul în care a intrat în studioul Radio Constanța, deoarece de acest loc îl leagă foarte multe amintiri: „Aici veneam la 14-15 ani cu tatăl meu, cu niște casete demo. Gabi Raica, Marian Moldoveanu și Adrian Vasile erau redactori muzicali.”

Laurențiu Duță și-a amintit de spectacolele organizate pe terasa Radio Constanța/Radio Vacanța și de faptul că una dintre piesele lui de debut a fost înregistrată într-unul din studiourile radioului de la mare.

„Noi am apucat vremuri de început. Acum te lansezi, internetul te face celebru foarte repede. Sunt trupe care au un an sau doi de activitate, iar prețul lor de concert este dublu față de al nostru. Noi am crescut treptat și greu. Noi trăiam din discoteci și ne deplasam cu trenul sau cu Oltcitul. Noi nu aveam termen de comparație. Noi ne uitam doar peste gard, la trupele de afară”, a spus Laurențiu Duță.

Trupa 3 Sud-Est a împlinit 22 de ani activitate, aniversare care a fost celebrată prin lansarea hit-ului Prietenia.

Emisiunea De 10 x România a fost realizată de studiourile București FM și Radio Constanța și a fost transmisă în toată rețeaua Radio România Regional.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.