Simona Halep ratează calificarea în semifinale la Turneul Campioanelor

Eleva lui Darren Cahill nu a reuşit să treacă de Karolina Pliskova, care a jucat mult mai bine în primul set şi în cel decisiv. Cehoaica s-a impus în trei seturi cu 6-0, 2-6, 6-4.

Primul set a fost unul de coşmar pentru Simona. Pliskova a jucat incredibil, i-au intrat aproape toate mingiile în teren, iar jucătoarea noastră era parcă hipnotizată de ceea ce se întâmplă în teren. Primul set s-a încheiat în numai 20 de minute cu 6-0 pentru Pliskova.

În manşa secundă, sfaturile venite de la Darren Cahill, încep să pună clarviziune în jocul Simonei, care se linişteşte şi începe să pună multe mingi în teren, în special pe colţuri. Noua tactic abordată de sportiva noastră, nu este pe placul cehoaicei, jucătoare foarte înaltă şi mult mai rigidă în mişcări. Halep începe să conducă ostilităţile în teren şi încet încep Pliskova devine mult mai defensivă şi parează din ce în ce mai greu atacurile Simonei. Setul second curge într-o singură direcţie, cea impusă de jucătoarea din Constanţa, care câştigă manşa secundă cu 6-2, egalează scorul la seturi după 57 de minute şi trimite partida în prelungiri.

Setul trei începe tot cu Simona Halep în ofensivă, în timp ce sportive din Cehia se agaţe cu disperare de fiecare minge, în încercarea de a echilibra situaţia din teren. Acest lucru se întâmplă şi după un 2-0 pentru Simona la început de set, se ajunge la 2-2.
Din păcate, jocul Simonei începe să scadă din intensitate, loviturile nu mai sunt atât de sigure, iar concentrarea începe să scadă.
Chiar dacă Simona revine de la 5-2 la 5-4, Pliskova rezistă şi câştigă şi setul trei cu 6-4.
După această victorie, Karolina Pliskova o va întâlni în semifinale pe australianca Ashleigh Barty.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.