Noaptea Vrăjitoarelor continuă!

La cererea publicului, Noaptea Vrăjitoarelor continuă

După un weekend sold out, cu trei Nopți ale Vrăjitoarelor, Opera Comică pentru Copii anunță prelungirea evenimentului, vineri și sâmbătă, între orele 19:00 și 22:00. Proiectul a pornit de la ideea de a aduce în față personajele negative interpretate de artiști care merită din plin aplauzele publicului.

Preţul unui bilet este de 25 de lei, iar bilete sunt disponibile pe platforma bilete.ro.

Ateliere de creație la Magazinul OCC

Pentru că evenimentul „Noaptea Vrăjitoarelor” continuă, Magazinul OCC te așteaptă cu ateliere, cărți și multe jocuri. Atelierele sunt dintre cele mai căutate activități de la Magazinul OCC, care ne-a obișnuit deja cu o mulțime de surprize.

Weekendul acesta familiile sunt așteptate cu ateliere de pictat pe figurine sau pe tricouri, atelier de dreamcatcher și, cel mai iubit, atelier de sculptat dovleci. În plus, zeci de cărți pentru toate vârstele și o sumedenie de jocuri sunt pregătite pregătite pentru a satisface toate gusturile.

Urmează două weekenduri cu Micuța Dorothy

Primele două weekenduri ale lunii noiembrie sunt dedicate Micuței Dorothy, un musical extrem de iubit, adaptare după „Vrăjitorul din Oz” de Lyman Frank Baum, pe muzica lui Marius Țeicu.

Este un spectacol plin de culoare, iar muzica nu are cum să cucerească orice ascultător, fie el adult sau copil. Aflăm împreună dacă Dorothy reușește să obțină ce își propune, într-un spectacol despre prietenie și curaj. Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro.

Atmosfera de iarnă se apropie, la fel și baletul Spărgătorul de Nuci

Ce poate fi mai potrivit pentru a intra în atmosfera de Crăciun decât un balet de Piotr Ilici Ceaikovski care să ne ducă în lumea basmelor, a copilăriei și, desigur, a dulciurilor.

Pornim împreună cu micuța Clara în călătoria către Împărăția dulciurilor și o ajutăm, cu ropote de aplauze, să treacă cu bine peste toate peripețiile.

Baletul „Spărgătorul de Nuci” se joacă la finalul lunii noiembrie și în luna decembrie, iar biletele sunt disponibile pe platforma bilete.ro.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.