A doua ediție a Concursului de Creație Literară „Vasile Voiculescu”, la BCU!

sursa foto: Adriana Baciu

Cea de-a doua ediție a Concursului de creație literară „Vasile Voiculescu” va avea loc astăzi, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” din București.

La ediția de anul acesta a concursului s-au înscris 72 de studenți și medici cu aproape 200 de poezii, dintre care juriul a ales 10 finaliști, care vor avea ocazia să îți recite personal creațiile în fața invitaților sau să apeleze la ajutorul trupei de actori amatori MD Drama, alcătuită din studenți ai UMF „Carol Davila”.

La finalul serii, juriul va delibera și va alege cele mai bune poezii pentru a le premia.

Alături de concurenți se vor afla pe scenă, pentru a aduce și mai multă emoție în seara concursului, artiști ai Filarmonicii „George Enescu”: Nicolae Maxim (flaut), Alina Toma (vioară), Ilinca Lorentz (glockenspiel).

Organizatorii celei de-a doua ediții a concursului vor oferi anul acesta premii ce depășesc ca valoare suma de 2.000 de euro.

Concursul este organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, în parteneriat cu Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti şi Editura Universitară „Carol Davila”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.