Niciodată uitarea – concert în memoria victimelor de la Colectiv

In această seară, Maria Gheorghiu vă invită la un nou concert în Centrul Istoric, în clubul TRUE! Maria nu a ales întamplător această zi:
”Sunt 4 ani, de cand COLECTIV a devenit subiectul zilei de 30 octombrie, Mediul on line romanesc a luat foc din nou, aratand cu degetul spre vinovații de serviciu; mereu alții în funcție de necesitățile politice. Mai putin însă, tot mai puțin despre ei, despre cei 64.
Priviți încă o dată chipurile lor și luați o pauză de la ură. Puteți plange, nu e interzis…aș spune că e chiar necesar – ne mai spală puțin de mizeria cotidiană.
Priviții-i și încercați să faceți un exercițiu de imaginație….o să ridicați din umeri a neputință și cam atat:
– dacă ați fi fost acolo și ați fi scăpat, spre cine ați fi aratat astăzi cu degetul?
– dacă ați fi fost unul din pompierii aflați în exercițiul funcțiunii atunci, acolo, cum ați fi reacționat astăzi la linșajul public?
– dacă ați fi fost unul din părinții celor arși pe cine ați fi acuzat astăzi, cand de fapt nu se știe exact a cui a fost cu adevărat vina?

”VINOVATII FARA VINĂ CER SĂ SE FACĂ LUMINĂ !”

Cântecul meu e doar un clopot care NU bate la sărbătoare….

În seara asta ne adunăm, povestim și cântăm în clubul TRUE la ora 20.00.
Imi doresc să cântăm împreună refrenul cântecului NICIODATA UITAREA, scris în memoria victimelor din teribilul incendiu.”

Vor mai fi și alte momente speciale pe care Maria le promite celor care vor veni, cum ar fi prezentarea cantecelor pregătite pentru un nou album, între acestea fiind și cantecul SECTA CELOR VII, recent recompensat cu Marele Premiu al concursului pentru poezie și cantec, Ciprian Chirvasiu.

Refrenele verii care s-a încheiat vor fi și ele incluse în program:
”Cu gandul la cantecul lui Chris Rea ”Looking for the summer”care reflectă cumva starea la inceput de toamnă, păstrand încă zgomotul valurilor ce se sparg de țărm și aminirea locurilor pe unde pașii m-au purtat, vă dau întalnire să cantăm !
A fost o vară lungă, fierbinte și plină de evenimente.
Ne vom aminti împrenă refrenele verii, dar voi veni și cu noutăți muzicale la care am lucrat între concerte , cantece ce vor apărea pe viitorul album” , spune Maria Gheorghiu.

Începând cu ora 19:30, vă așteptăm la True Club, să o ascultăm și să cantăm împreună cu Maria Gheorghiu!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.