Elina Svitolina câştigă în faţa Simonei Halep la Turneul Campioanelor

Simona Halep a fost trădată de condiţia fizică şi a pierdut partida cu Elina Svitolina. Ucrainianca s-a impus în două seturi cu 7-5, 6-3.

Eleva lui Darren Cahill începe greoi partida cu Svitolina, care este mult mai proaspătă pe teren. Simona pare să acuze oboseala din partida cu Andreescu şi acest lucru se vede după cum se aşează la lovituri. Ucrainianca profită imediat de slabiciunea Simonei şi se distanţează după numai 10 minute la 3-0. Sportiva din Constanţa reuşeşte să depăşească momentul de lentoare din jocul său şi reduce imediat diferenţa la 3-2, pentru ca apoi să restabilească egalitatea la 3. Egalitatea se menţine în continuare până la 5, moment în care concentrarea Simonei scade ,iar Svitolina profit imediat şi câştigă primul set cu 7-5.

Din păcate, în manşa secundă Simona nu a mai putut face faţă jocului impus de Svitolina, care este mult mai proaspătă din punct de vedere fizic . Ucrainianca se impune mult mai uşor cu 6-3 şi câştigă un meci greu în faţa sportivei noastre.

Un urma acestei partide Svitolina acumulează două puncte şi din două partide şi practice este calificată în semifinalele competiţiei.
Imediat după acest meci va începe cel dintre Karolina Pliskova şi Bianca Andreescu.
Simona Halep va mai juca vineri cu Pliskova şi mai are o şansă de calificare în semifinalele Turneului campioanelor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.