Derby de foc și alte meciuri importante în etapa a V-a la Fotbal Sports Events!

Etapa a V-a din faza a 2 – a a Campionatul de Fotbal Sports Events propune un derby de foc, dar și alte meciuri importante ale căror rezultate vor contura configurația clasamentului.

Liga 1 debutează cu derby-ul serii, meciul dintre Apa Nova și Microsoft în care campionii nu au altă variantă decât victoria pentru a nu tremura pentru calificarea în play-off.

Tot un derby poate fi considerat și duelul dintre Hp Inc și Menatwork, echipe ce ocupă meritat, prin prisma jocului prestat, locurile din clasament, 1 respectiv 3.

Blue Point și Radio România, vecine de clasament aflate la egalitate de puncte, anunță un meci spectaculos și echilibrat în același timp, iar DXC speră să obțină din duelul cu Intersport o victorie vitală pentru accederea în play-off.

În Liga 2, etapa a V-a este și ultima a acestei faze. Deși se cunosc echipele calificate în play-off, lupta pentru supremație continuă prin duelul dintre Gameloft și UPC.

NTT Data țintește victoria în confruntarea cu Telekom, sperând la o clasare mai bună, iar Adobe și Claim Expert, eliberate de presiunea rezultatului, anunță un meci deschis cu multe goluri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.