Manipulare emotionala a populatiei pe ecrane! Cine are de castigat?!

Pentru corecta informare a opiniei publice, cetățeanul italian care a acordat interviul pentru o televiziune centrală ne-a transmis următoarele precizări:

“În calitate de comandant al unei stații EMS, apreciez tehnicienii medicali de urgență, paramedicii, asistentele medicale, medicii și pompierii care lucrează pentru serviciul român de urgență.

Doresc să clarific cu fermitate că în timpul interviului acordat postului Digi 24 mi s-a cerut să vorbesc doar despre protocoalele de intervenție în caz de dezastru ale tehnicienilor medicali de urgență din Milano. Niciun comentariu cu privire la modul în care operatorii au intervenit în timpul dezastrului „Colectiv” nu a fost dat sau exprimat de mine, deoarece acesta nu a fost subiectul sau scopul interviului meu. În consecință, interviul meu nu poate fi instrumentalizat.

Interviul meu este cel din video și nu există niciun fel de comentarii despre situația care a avut loc la clubul Colectiv. Subiectul a fost „protocoale italiene” și nu „incidentul românesc”.

Niciun comentariu (oficial sau nu) nu a fost lansat de mine, chiar și după interviu”.

Alessandro Zambelan

COMANDANTE – SOS Novate Milanese

La solicitare, corespondența purtată (prin intermediul postei electronice) poate fi pusă la dispoziția celor interesați

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.