Timpul trece, faptele rămân!

Un atelier de activităţi terapeutico – artistice şi o expoziţie de fotografie, toate dedicate timpului şi instrumentului care îl măsoară, are loc astăzi, 25 octombrie 2019, în incinta Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală Conacul Golescu-Grant din Sectorul 6.

O bună ocazie pentru diferitele categorii de beneficiari ai serviciilor oferite de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 de a se întâlni, a se cunoaşte şi a realiza un eveniment având în centrul atenţiei ceasul surprins în diferitele sale ipostaze.

Participă beneficiari ai Programului PIED, dedicat copiilor din comunitatea defavorizată Giuleşti-Sârbi, copii înscrişi la cursul gratuit de pictură oferit în incinta Conacului Golescu-Grant, alături de persoane care frecventează Centrul de Consiliere Psihosocială Persoane Adulte cu Dizabilităţi din Sectorul 6.

Evenimentul îmbină elemente din zona terapiei ocupaţionale, activităţi ludice şi de petrecere a timpului liber, promovează talentele, spiritul de observaţie, dezvoltarea capacităţilor de integrare în colectivitate pentru toţi participanţii.

În apropierea trecerii la ora de iarnă, ceasuri realizate din discuri de vinil, fotografii ale unor orologii ce împodobesc oraşe precum Sinaia sau Bucureşti, farfurii care îmbină culori şi elemente cosmice, îi aşteaptă pe vizitatorii mari şi mici la întâlnirea cu timpul şi semnificaţiile sale multiple.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.