Suspans la cote maxime în etapa a 4-a a Campionatului de Fotbal Sports Events!

Etapa a 4-a din faza a 2-a a Campionatului de Fotbal Sports Events a consemnat partide pline de suspans care au stat sub semnul echilibrului de la început și până la sfârșit.

În Liga 1, Apa Nova continuă seria nefasta și înregistrează un nou semieșec, de data aceasta în fața celor de la Menatwork. După ce au intrat la pauză cu un deficit de doua goluri, campionii au avut o revenire de orgoliu și au preluat conducerea, însă s-au văzut egalați la 4 în ultimele minute de joc, acesta rămânând de altfel și scorul final.

Radio România și Intersport au oferit și ele o partidă spectaculoasă și echilibrată, primii reușind să se impună cu 3-2 în mare parte grație lui Ionut Ambarus, autor a tuturor celor 3 goluri ale echipei sale.

În ultima confruntare a serii din Liga 1, HP Inc a câștigat la limită în fața celor de la Blue Point, scor 4-3, după un meci strâns în care s-a mers cap la cap până spre finalul partidei.

În Liga 2, UPC își consolidează poziția de lider și continuă parcursul fără greșeală. Cei de la Adobe le-au oferit o replică puternică, încheind la egalitate prima repriză, însă s-au recunoscut învinși la final cu scorul de 3-1 și au pierdut astfel orice șansă de accedere în play-off.

După 1-1 la pauză, NTT Data câștigă duelul cu Claim Expert, scor 4-2 și alături de Gameloft, care câștiga la masa verde în fața celor de la Telekom, se califică împreuna în play-off, meciurile ultimei etape rămânând a decide doar locurile din clasament.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.