VIDEO: Mariciu și Ioneasca, vloggeri – „Simțim că facem oamenii fericiți”!

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Doi dintre vloggerii de succes ai momentului, Marian și Georgiana Ionescu, au răspuns prezent la apelul matinalilor Marius și Alex, povestind despre online și cum poate vlogging-ul să fie un job.

Cei doi au povestit că s-au cunoscut acum 4 ani și jumătate: „Eu eram la client și el era vlogger invitat la un eveniment. Eram colegi de domeniu”, spune Georgiana.

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Mariciu s-a apucat mai întâi de blogging, în 2009, iar acum 4 ani a început cu video. Cei doi au renunțat la job-urile pe care le aveau.

„În general vin brand-urile către noi, acum având un flux de propuneri. Noi acceptăm ce ni se potrivește cel mai bine. Iar dacă sunt rezultate, revin. Propunerea lor trebuie să fie făcută ca să se potrivească cu audiența. Avem o structură a clipului. Avem o strategie în spate. Dar, prin anumite videouri încercăm să promovăm și România. Căutăm locuri frumoase. Unele dintre ele sunt recomandări din comunitatea noastră. Facem și întâlniri cu fanii noștri. Facem cam două sau trei clipuri pe săptămână. Zi de zi facem ce ne place și simțim că facem oamenii fericiți”, explică cei doi.

Dacă vrei să afli ce părere au legat de blog versus vlog, cum se desfășoară o zi din viața lor, care sunt subiectele abordate de cei ei, vezi VIDEO.

Referitor la noua rețea, Tik Tok, Marian explică: „Tik Tokerii sunt oameni care se filmează maimuțărindu-se. Dacă pe Instagram intri să te inspiri, pe rețeaua asta intri pentru divertisment.”

În loc de concuzie, Mariciu și Ioneasca spun: „Trebuie ca la final să ramai cu o idee!”

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.