VIDEO: Cătălin Măruță, invitat la De 10 X România!

Omul de radio și de televiziune, Cătălin Măruță, a fost invitatul lui Răzvan Petre în emisiunea de 10 X România, vineri, 20 septembrie 2019.

Născut la Târgu Jiu, Cătălin Măruță, a lucrat opt ani la Televiziunea Română și 12 ani la Pro TV, însă a mărturisit că radioul este una dintre pasiunile sale din adolescență.

„Ascultam Radio România și era o emisiune în fiecare marți – MM la pătrat – Clubul Adolescenților. Eram la Târgu Jiu, cred că eram în clasa a 9-a și îmi plăcea foarte tare această emisiune. Era de la 09:00 la 10:00 seara. Îmi aduc aminte că după ce se termina emisiunea mă duceam la mine în cameră, era lumina stinsă și vorbeam cu ascultătorii mei imaginari, vorbeam o oră întreagă, comentam tot felul de lucruri. Eram pasionat de radio. Am fost la radio în Târgu Jiu, apoi la radio în București. E un microb și o pasiune. Dacă faci lucrurile cu pasiune, nu le simți, nu te duci la serviciu. E modul tău de a fi, e viața ta.”, a spus Cătălin Măruță.

Emisiunea de 10 X România a fost realizată de București FM și Radio România Oltenia Craiova și a fost transmisă în toată rețeaua Studiorilor Regionale Radio România.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.