Spiritele încinse, fairplay-ul și distracția au predominat în etapa a patra din faza a doua la Tenis de Masă Sports Events!

Marți seară s-au disputat meciurile reprezentând etapa a patra a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events.

În grupa ELITE, SAP ROMÂNIA face o figură foarte frumoasă și învinge cu 3-2 echipa ADOBE ROMÂNIA 2, care probabil au pornit prea încrezători. Gabriel Tianu își câștigă lejer meciurile, asigurând 2 puncte, Sorin Rădulescu îl ajută cu al 3-lea punct, iar Vladimir Dinu și echipa de dublu formată din Vladimir – Adrian câștigă 2 meciuri, însă insuficiente pentru a obține victoria.

Un alt meci scurt și la obiect jucat între FARMEXIM PHOENIX COMPANY și ADP ROMÂNIA, demonstrează încă o dată cât de serios joacă FARMEXIM care câștigă meciurile de simplu și dublu cu 5-0. Așa cum ne-a obișnuit, Dan Trohonel nu și-a găsit încă nașul și obține 2 puncte pentru echipa sa, dar nu ar fi reușit fără colegii de echipă, Dan Coca și Gelu Cernat, care s-au ridicat la așteptările lui. Echipa ADP au luptat eroic, însă schimbul de mingi frumoase în meciurile lui Gabriel Sapunari și Alin Igoianu nu au fost suficiente pentru a obține victoria.

ADOBE ROMÂNIA 1 au tras tare să câștige repede cele 3 puncte necesare victoriei și o asigură cu scorul de 3-2 contra lui HPE. Ca de obicei, Bogdan Sandu dorește să scoată în evidență talentul și concentrarea echipei sale și joacă doar un meci, câștigându-l. Următoarele 2 puncte au fost muncite și câștigate de Uzoma Ogbonna și Cătălina Toea.

La următoarele două meciuri ADOBE 1 s-au relaxat și au lăsat să strălucească în lumina reflectoarelor și HPE prin meciul lui Andrei Toader și echipa de dublu formată din Alexandru – Daniel.

În grupa FINEST, am avut parte de multe emoții în meciul dintre MICROSOFT ROMÂNIA 2 și ING BANK 2, ultimii menționați câștigând cu 3-2. Scoruri foarte strânse au predominat mai ales între Silviu Gorgon – Ghaith Jalab și Cătălin Lupascu – Radu Stroe. Abia în meciul de dublu s-a definitivat situația când ING 2 au preluat conducerea, însă nu fără trudă.

Nu ratați meciurile din etapa următoare ale celui mai interesant campionat dedicat exclusiv companiilor din București.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.