Se anunță dueluri aprige în etapa a 4-a a Campionatului de Fotbal Sports Events!

Campionatul de Fotbal Sports Events continuă astăzi cu etapa a 4-a a fazei a 2-a, etapă ce anunță dueluri aprige și pline de dramatism.

În Liga 1, Microsoft, lidera la zi cu maxim de puncte, caută victoria cu numărul 4 din această fază contra celor de la DXC Technology.

Apa Nova, aflată pe un surprinzător loc 4 în acest moment, are și ea nevoie de victorie, însă are în față Menatwork, echipa de pe locul 3 care a arătat o formă foarte bună în ultimele jocuri.

Duelul singurelor echipe care au smuls puncte din confruntările cu campionii în exercițiu, meciul dintre Hp Inc și Blue Point promite un spectacol desăvârșit.

Cealaltă dispută din Liga 1, confruntarea dintre Radio România și Intersport este un meci de totul sau nimic, întrucât doar câștigătoarea va mai păstra șanse reale de accedere în play-off.

În Liga 2, UPC vrea să își continue seria victorioasă contra celor de la Adobe care promit însă o replică solidă.

După înfrângerea la limita suferită în etapa precedentă, NTT Data caută să își refacă moralul în duelul cu Claim Expert, o echipă cu „foame de puncte”.

Telekom este și ea în căutare de puncte, primele din această competiție, însă are un test greu de trecut, având-o ca adversară pe Gameloft, echipa aflată în lupta pentru primul loc.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla deznodământul ultimelor meciuri din etapa a 4 – a faza 2, ale celui mai spectaculos campionat dedicat corporatiștilor din București!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.