VIDEO – Bibi: ”Sunt într-o perioadă în care mă focusez pe mine”

Tânără, talentată, plină de entuziasm, Bibi a dat „Neața!” matinalilor Marius și Alex. Nu oricum, ci a cântat live noul single – „De obicei”, povestind și despre proiectele în care este implicată.

Bibi își împarte timpul între liceu și multe proiecte. ”Pentru mine acesta este jobul perfect. Aș vrea să continuu în domeniul artistic: muzică și actorie. Mai nou joc și într-un serial, ”Profu”.

Dacă vrei să afli cum o văd colegii de când are aceste priecte, ce vroia încă de mică să studieze, ce film dublează, cum se lucrează pentru dublare, vezi VIDEO!

”Eu sunt o elevă normală. Nu îmi place să am fițe. Am profesori minunați! Muzica se leagă foarte mult de matematică. Cânt la pian și la chitară. Pian fac și la liceu, chitara a fost în privat. Am momente când am programul full și de mult timp nu am mai apucat să văd un fim. Dar sunt într-o perioadă în care mă focusez pe mine. Și când am un pic de timp liber încerc să mă duc la un film cu prietenii sau să văd un serial,” spune Bibi.

Ea le-a recunoscut matinalilor ca își dorește ca muzica sa o urce pe scenele internaționale. ”Am lansat acum un proiect altfel. ”De obicei” este o piesă cu un mesaj puternic. Este o piesă care a venit natural. Vă transmite multă energie foarte puternică. Și clipul este foarte frumos.”  

Vezi aici arhiva emisiunii ”BeFM de Dimineata!”

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.