Meciurile etapei 4 din faza a 2 – a la Tenis de Masa Sports Events sunt aliniate la start!

În această seară, începând cu ora 19:30, la Club IDM se desfășoară meciurile celei de-a patra etape din faza a doua a Campionatului Corporate de Tenis de Masă Sports Events.

In grupa ELITE, pentru ADOBE ROMANIA 2 incepe greul pentru ca ii vor intalni pe SAP ROMANIA, care vor cu orice pret sa castige. Alaturi vom vedea un meci interesant intre FARMEXIM PHOENIX COMPANY si ADP ROMANIA. Se vor ridica ultimii mentionati la nivelul campionilor din editia de primavara?

La masa alaturata, vom asista la batalia orgoliilor in meciul dintre TELEKOM ROMANIA si APA NOVA VEOLIA, iar ultimul meci din grupa se va disputa intre HPE si ADOBE ROMANIA 1, unde probabil ADOBE sunt relaxati, insa nu trebuie sa uite ca HPE a evoluat frumos in prima faza.

In grupa FINEST, MICROSOFT ROMANIA 1 ii vor intalni pe GENPACT ROMANIA, care abia asteapta sa adauge o victorie in suita lor, iar ING BANK 1 vor juca impotriva lui WIPRO ROMANIA.

Un meci strans vom putea urmari intre ING BANK 2 SI MICROSOFT ROMANIA 2, iar HP INC isi vor incerca norocul cu cei de la NTT DATA.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla rezultatele tuturor meciurilor programate în această etapă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.