Gala „Folk You! Florian Pittiş” revine cu o nouă ediţie

Iubitorii de folk şi rock din Capitală au din nou prilejul de a se bucura de atmosfera şi muzica folk de cea mai bună calitate în cadrul Galei „Folk You! Florian Pittiş” , ediţia a IX-a.

În perioada 1-2 noiembrie, în Piața George Enescu, cele mai bune voci din folk și cele mai bune trupe rock, dar și multe alte nume sonore ale muzicii românești, printre care Cristi Minculescu, Vița de Vie, Mircea Baniciu, Alina Manole, Andrei Păunescu, Vali Boghean sau Alex Calancea vor urca pe scena Galei „Folk You! Florian Pittiş” pentru a-i încânta pe spectatori cu numeroase balade, piese de folk mixat cu rock alternativ, pop, folclor și jazz.

Prezenţă inedită la Gala ‘Folk You! Florian Pittiş’ 2019, trupa basarabeanului Alex Calancea îi va încânta pe spectatori, în prima zi a evenimentului, cu o selecţie din folclorul urban cu groove-uri de drum’n’bass, pasaje clasice şi momente de improvizaţie.

Printre artiştii primei zile se numără, de asemenea, Adrian Sărmăşan, trupa SPAM, Dinu Olăraşu, trupa Camioane în Mulţime, formaţia Folk Frate!, Alex Calancea Band, dar şi Mircea Baniciu care, împreună cu Vlady Cnejevici şi Teo Boar, interpretează, în formula Mircea Baniciu & Band, cele mai de succes piese din repertoriul trupelor Phoenix, Pasărea Colibri.

Programul concertelor din 2 noiembrie începe la ora 16.00, pe scena din Piaţa George Enescu urmând să urce Mircea Rusu Band, Alina Manole, Arthur Project, Lucian Duţă, Andrei Păunescu şi Trupa Totuşi, Vali Boghean Band şi Viţa-de-Vie.

Unul dintre cele mai aşteptate concerte ale evenimentului este cel al trupei Cristi Minculescu, Valter & Boro. Programat în ultima zi de Gală, prestaţia celor trei legende ale rock-ului românesc aniversează 40 de ani de carieră pentru fostul solist al trupei Iris – Cristi Minculescu.

Programul ediției din acest an cuprinde peste 15 concerte de înaltă ținută, iar accesul publicului este liber.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin ARCUB în parteneriat cu Asociaţia On Air – Event Management şi Mişcarea de Rezistenţă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.