VIDEO – Marius Gorgan: ”Nu înțeleg de ce oamenii se grăbesc atât de mult”

Cel care este cunoscut pentru vlogul ”Bucharest BIKE traffic”, Marius Gorgan a fost invitatul matinalilor Marius și Alex, povestind despre traficul din București, biciclete, trotinete, atitudini și comportamente.

”Primesc cam 100 de mesaje pe Instagram sau cam 30 de mail-uri pe zi, oamenii întrebându-mă despre biciclete. Prefer să fac un video ca să răspund oamenilor. Eu nu am Facebook. Prefer Instagram, că poți bloca oamenii mai ușor decât pe Facebook. Când eram educator la grădi, am văzut pe OLX că erau tot timpul camere spion la vânzare. Și am zis că ar fi tare să îmi pun și eu una pe bicicletă. Am început să postez lucrurile interesante din trafic. La 3 zile după ce mi-am montat prima cameră am fost lovit de mașină. Dacă nu aveam camera, șoferul scapă”, povestește Marius.

Dacă vrei să afli de ce crede că este bună școala de șoferi, câte ore de filmare are, ce îl enervează cel mai rău în traficul bucureștean, vezi VIDEO!

Marius Gorgan spune: ”Este o aversiune totală a șoferilor față de trotinetă. În cazul biciletei nu au aceeași reticență. Cred că cel mai tare îi enervează pe șoferi bicicliștii care trec pe roșu. Și sunt de acord. Nu înțeleg de ce oamenii se grăbesc atât de mult. E o grabă continuă, nu mai ai timp să mai fii cordial cu ceilalți. Când fac o greșeală în trafic, ridic mâna și îmi cer scuze. Dacă, la un moment-dat, mă mut în altă țară, cred că aș filma infrastructura, că acolo mi-aș pierde obiectul muncii.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”BeFM de Dimineata!”

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.