Din inimă pentru inimi

foto: Teodora Cacoveanu

Fundația ,,Inovații Sociale Regina Maria” și familia Enayati au organizat cea de-a 7-a ediție a evenimentului anual, Gala din inimă pentru viitor –„Coroana nevăzută a bunătății”.

Fundația Policlinici Sociale Regina Maria este o organizație de caritate neguvernamentală dedicată asistenței medicale integrate pentru persoanele fără venit și fără asigurare medicală, și pentru persoanele cu venituri mici din București. Prin proiecte sustenabile și durabile în domeniile sănătății și educației sunt ajutate și îngrijite persoanele aflate în nevoie. 

foto: Teodora Cacoveanu

Pe toată durata evenimentului, participanții au putut contribui la schimbarea vieții altora în următoarele moduri: participând la Licitația Silent care s-a desfășurat în lobby pe toată durata evenimentului, participând la Licitația Live din sală, completând o promisiune de donație pe pledge card-ul pe care invitații l-au găsit pe masă, făcând o donație cash în urna de pe masă sau cu cardul la POS-ul mobil, trimițând 2 euro/lunar prin Sms la 8844 cu cuvântul ,,SOARTĂ” și cumpărând un bilet la tombolă în valoare de 50 de lei.

Din fondurile donate la Gala de anul trecut, Fundația a oferit 19.000 consultații și tratamente medicale către 5.600 de pacienți în cele două policlinici sociale, iar 200 de copii defavorizați și-au continuat activitățile educaționale.

În acest an, Fundația și-a extins obiectivele, sprijinind lupta împotriva discriminării sistemice a adulților și copiilor care trăiesc la limita sărăciei, ignorați și marginalizați.

foto: Teodora Cacoveanu

În timpul evenimentului, participanților li s-a oferit o coroană făcută din hârtie de către copiii de la centrul educațional Băneasa.

Fundația a fost înființată de Dr. Wargha Enayati împreună cu soția sa, Mitra Enayati în luna august 2010. Dăruirea, entuziasmul și spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii să creeze proiecte care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții a cât mai multor români.

foto: Teodora Cacoveanu

Gala este evenimentul caritabil emblematic al Fundației Inovații Sociale Regina Maria, care aduce laolaltă, ca în fiecare an, comunitatea de afaceri de top din România, antreprenori, administrația publică, societatea civilă și reprezentanți la cel mai înalt nivel al corpului diplomatic.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.