Trafic restricţionat în zona Stadionului Sportul Studenţesc, cu ocazia meciului de fotbal Rapid – Petrolul Ploieşti

Traficul rutier se va restricţiona, miercuri, între orele 14.00 şi 18.30, în zona bazei UAUIM ‘Sportul Studenţesc’ din Strada Larisa, Sector 6, unde se va desfăşura partida Rapid Bucureşti – Petrolul Ploieşti, în cadrul Ligii a II-a de fotbal.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, în intervalul orar 14.00 – 18.30, traficul rutier se va restricţiona în perimetrul cuprins între Strada Chibzuinţei cu Strada Ing. Cristian Pascal şi Strada Cărvunarilor cu Ing. Cristian Pascal, Bulevardul Regiei cu Strada Burlă şi Bulevardul Regiei cu Strada Căpitan Pavel Zăgănescu, informează Brigada Rutieră.

Poliţiştii solicită conducătorilor de autovehicule să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele poliţiştilor rutieri care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere şi să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.